Hoe koud is koud?

Wat is nou echt Te koud?

“Je hond een jas aan doen dat doe je toch niet…het is geen mens”

Dit zul je vaak horen als je hondje een jasje aan heeft. Toch hebben kleine of kortharige hondjes vaak last van de kou. En wat kun je daar beter tegen doen dan een goedpassend comfortabel jasje. Buiten het feit dat je in de vrieskou uiteraard in beweging moet blijven is dit helemaal zo gek nog niet. Zet je hond dus niet bij -2 aan een paal bij de Albert Heijn.

Hier een goede indicatie van hoe koud te koud is.

Met trimmen is het weer een ander verhaal. Natuurlijk laat je een laagje op die oude doorschijnende maltezer van 13 tegen de winterkou. Maar de vraag krijg mijn Lhasa apso het niet te koud als hij helemaal in de vilt wordt gebracht is natuurlijk onzin. Hij slaapt immers niet buiten toch? Vaak gewoon op een kleedje voor de openhaard dus buiten lekker in beweging blijven en een kort hondje zal niet bevriezen.

Volg de trimblog door op het +je te klikken en je email in te vullen.

Bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s