International Groomers Association 2017

De IGA een SUPER LEUK evenement.

Georganiseerd door scharen gIGAnten Mirjam en Ariën van Oord. De eigenaren van de ontzettend populaire en goed lopende bedrijven De Schaarmakelaar, Sensei Holland en De HondenKappert. Zij zijn de contactpersonen tussen de IGA en de Nederlandse Trim wereld.

Natuurlijk ben ik beide dagen geweest. Dit was een nieuw soort trimbeurs die wij in Nederland nog niet gezien hebben. Verweven in de wedstrijd was er een Examen waarbij alle deelnemers konden slagen in hun Categorie. Het gaat dus niet zozeer om het winnen maar om het slagen. De jury was een internationale mix van echte Meesters in het vak. Niet alleen een eer maar ook heel spannend dus! Met trots kan ik vertellen dat iedereen is geslaagd in zijn/of haar categorie GO HOLLANDSE TRIMMERS!

Een grote zaal met allemaal leuke stands was natuurlijk te verwachten! Je kon gelijk je

slijpwerk inleveren bij de Sensei stand. Ik zelf heb een mooie kam gescoord.

Maar wat ik zo enorm leuk vond waren met uitstek de Gratis Seminars. Op bepaalde igamomenten op de dag werden er seminars gegeven door bekende internationale trimmers. Ook hebben een paar IGA Leden een seminar gegeven. Ik heb echt genoten van Colin Taylor, Beatrix Megyesi en uiteraard Sathit Suratphiphit.

Heb je IGA 2017 nou gemist….Stom maar gelukkig IGA 2018 staat alweer op de agenda!

18157079_1335366476549781_1724802304649630032_n

Mijn 2 dagen waren super gaaf! Volgend jaar ga ik zeker weer!

Voor meer informatie houd de Facebook van De schaarmakelaar in de gaten!

Volg de trimblog door rechtsonder op het kruisje te drukken en je email adres in te vullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s